dizajn-dveri-naruzhnoj-v-chastnyj-dom-vkhodnye-alyuminievye-konstruktsii-so-steklom

Чи може вхідна система для дому бути функціональною, міцною та естетично привабливою одночасно? Безперечно, це можливо, але потрібен час, щоб знайти таку модель. Будівельний ринок щороку демонструє все більший прогрес, завдяки чому споживачі отримують удосконалені конструкції. Найбільшою популярністю в цій галузі користуються вхідні двері Wisniowski. Даний польський бренд вжив усіх заходів, щоб його модельний ряд відповідав високим європейським стандартам. Зокрема, на піку популярності є колекція Plus Line. Це сучасні зовнішні конструкції, які навіть зі склінням зберігають свої властивості, такі як стійкість до злому та теплоізоляція. При цьому лінійка є дизайнерською та легко адаптується під будь-який стилістичний напрямок. Сучасні двері Plus Plus Line стануть ідеальним рішенням як для дачі, так і для котеджу. При цьому довгі роки даруватимуть своїм власникам відчуття безпеки.

dveri-vkhodnye-so-steklopaketom-tripleks-v-chastnyj-dom

Буде цікаво:

vybor-tsvetovoj-palitry-dizajnerskikh-reshenij

sistemy-teplykh-dverej-iz-evropy-naruzhnye-vkhodnye-dvernye-konstrukcii-s-framugoj

СУЧАСНІ УТЕПЛЕНІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ WISNIOWSKI: 5 ПЕРЕВАГ КОЛЕКЦІЇ PLUS LINE

Першою відмінністю серії стала можливість вибрати тип алюмінієвого профілю з терморозривом. Виробником Wisniowski пропонуються такі модифікації: Aluprof MB60E, MB70 та MB86 ST. При цьому в першому випадку виріб може бути оснащений безпечним однокамерним склопакетом. У модифікаціях MB70 та MB86 ST пропонується використовувати спеціальний подвійний склопакет або гладку панель. Однак, для системи MB60E передбачена можливість виконання класом стійкості до злому RC2. Цей параметр відповідатиме встановленим нормам PN-EN 1627:2011.

Також двері вхідні вуличні Wisniowski Plus Line відрізняються високим рівнем теплоізоляції. Крім наповнювачів, які присутні у конструкції стулки, використовується система ущільнювачів. Це спеціальні гумові ущільнення, що встановлюються по всьому периметру. Крім того, у стандарті застосовується поріг із терморозривом. Таким чином, у приміщенні підтримується необхідна температура повітря, забезпечується герметизація та скорочуються теплові втрати.

склянні двері - виготовлення, монтажвиготовлення склінних дверей - фото, монтаж

На відміну від багатьох моделей, колекція Plus Line може мати як одностулкове, так і двостулкове виконання. При цьому це не позначається на таких показниках, як теплова ізоляція, стійкість до злому, надійність та інше. Виріб легко адаптувати під будь-яку будівлю та умови. У тому числі, під найспецифічніші та екстремальніші. Також елементи кріплення конкурентно високої якості сприяють довгій службі системи.

Бренд оснастив конструкцію всім необхідним у стандарті. Однак бажаючі можуть підключити додаткові опції. Таким чином, вхідна система буде ще міцнішою, надійнішою та безпечнішою. Можливе використання додаткового замка, а також протизламного циліндра класу С. Пропонується використання протизнімних штирів та накладного доводчика для всіх типів конструкцій. Але прихований тип може застосовуватись лише для систем MB70 та MB86 ST. Завдяки цьому виріб буде більш стійким до злому. Крім цього, для них пропонуються приховані та шарнірні петлі.

П'ятою перевагою лінійки стала можливість обрати дизайн. Виробник пропонує багато інструментів, що дозволяє адаптувати зовнішній вигляд виробу під будь-який стиль. Фактично, це робить конструкцію універсальною, оскільки вона доречно виглядатиме як на дачі, так і в бізнес-центрі.

modeli-vhodnyh-dverej-iz-germanii-italii-polshi-litvy-v-zagorodnyj-dom-iz-evropy

krasivye-dveri-evropejskie-alyuminievye-i-stalnye-vhodnye-v-dom-ot-wisniowski-hormann-ryterna

ВИБИРАЄМО ЧУДОВІ ДВЕРІ ІЗ СКЛОМ ВІД ЗАВОДУ WISNIOWSKI: ЯКИЙ ДИЗАЙН МОЖЕ МАТИ ЗОВНІШНЯ СИСТЕМА СЕРІЇ PLUS LINE

Крім широкого модельного ряду, можна підібрати колір, що сподобався, скління, фурнітуру та інше. При цьому виріб може бути виготовлений в єдиному стилі з усією екосистемою Wisniowski у будинку. У стандарті йде ручка Jupiter у відтінку нержавіючої сталі, проте можна вибрати модель Tokyo або Liverpool. Для них додатково пропонуються такі кольори, як титан, старе золото та срібло. При цьому можна вибрати невелику або довгу стаціонарну ручку дверей. Особлива увага приділяється типу скла, оскільки воно надається у широкому асортименті. Наприклад, покупець може вибрати матове безпечне, протизламне або просто безпечне скління. Також воно може мати різний відтінок та структуру. Крім того, на вибір кілька палітр кольорів. Стандартна має 12 відтінків, які можуть мати глянсовий, матовий чи перламутровий фініш. Також можуть мати металевий або світловідбивний ефект. Палітра Декор є порошковим покриттям з імітацією деревного зрізу. Винятком є відтінки титану та бетону. Бренд Wisniowski пропонує покрити стулку спеціальною плівкою. Вона може імітувати шляхетне дерево або бути однотонною. У будь-якому випадку установка вхідних дверей повинна здійснюватися тільки фахівцями. Якщо ви хочете дізнатися про колекцію більше: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/alyuminievye-vhodnye-dveri

 

udaroprochnyj-steklopaket-tripleks-bokovye-i-verhnie-framugi-dlya-vhodnyh-dverej

ulichnyie teplyie dveri pod zakaz-izgotovlenie vhodnyih konstruktsiy za 14 dneyАЛЮМІНІЄВІ ДВЕРІ З ЄВРОПИ В АСОРТИМЕНТІ: ДЕ ПРИДБАТИ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ МОДЕЛІ З ДОСТАВКОЮ

У нашій торгово-виробничій мережі можна замовити оригінальну сертифіковану систему від польського бренду. Ми є офіційними представниками заводу в Україні. З цієї причини, в каталозі лише найвигідніші ціни. Для того, щоб купити дешеві двері зовнішні в салоні «ЗАВОД ВОРІТ Дніпро», станьте гостем офісу і отримайте персональну знижку. Ми знаходимося на вул. Володимира Великого, 3Д. Також можливі монтаж та індивідуальне виготовлення. Отримати безкоштовну технічну консультацію за телефонами: +38 (067) 112-17-04, +38 (050) 356-21-16.

ВЫСТАВОЧНЫЕ САЛОНЫ ВОРОТ И ОГРАЖДЕНИЙ 

ПО УКРАИНЕ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

ВОЗМОЖНО ВАС ЗАИНТЕРЕСУЮТ

 

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота